Serat Kaca Reinforced Nylon Reinforced nilon 1320L

Serat Kaca Reinforced Nylon Reinforced nilon 1320L

Katrangan singkat:

Jeneng dagang: Shenmamid®1320L


Detail Produk

Tag produk

Tabel Properti

Sifat Fisik

Standar

Unit

Nilai

Katrangan

ISO 1043

PA6-GF10

Kapadhetan

ISO 1183

kg/m3

1.19

Nyusut

ISO 2577,294-4

%

0.6-1.4

Suhu Leleh (DSC)

ISO 11357-1/-3

°C

220

Sifat Mekanik
Modulus Tarik ISO 527-1/-2

MPa

5000

Kekuwatan Tensile ISO 527-1/-2

MPa

95

Elongation ing Break ISO 527-1/-2 %

-> n

Modulus lentur

ISO 178

MPa

4000

Kekuatan lentur

ISO 178

MPa

140

Charpy Notched Impact Strength (23 °C) ISO 179/leA kJ/m2

6

Kekuwatan Dampak Charpy (23°C) ISO 179/leU kJ/m2

30

Sifat termal
Suhu Defleksi Kalor A (1,80 MPa)

ISO 75-1/-2

°C

150

Kebakaran
Kebakaran

UL-94

1,6 mm

HB

Cathetan

Dikuatake serat kaca

FAQ

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita,

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing garansi utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

svd


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita